26.11.15

Songs for teaching: web amb cançons infantils en anglès / Songs for teaching: web de canciones infantiles en inglés



 Ja hem xerrat altres vegades al blog de la importància que té aprendre més d'un idioma des de menudets i com la poesia ens facilita el seu aprenentatge, per exemple mitjançant les cançons. Hui anem a recomanar-vos una web, Songs for teaching, on trobareu un grapat de cançonetes en anglès per anar coneixent i jugant amb aquesta llengua.


Dins d'aquest espai web trobem les cançons classificades, per tal de facilitar la seua recerca als mestres. Ens agrada que hi hagin temes ben variats com cançons infantis sobre les matemàtiques o la ciència, sobre geografia o art, sobre les estacions de l'any o la família. Entreu i escorcolleu, doncs les pestanyes són desplegables i ens ajuden fàcilment a orientar-nos:


 En moltes d'aquestes cançonetes trobem la lletra i podem escoltar-ne una part d'ella, amb el que ens facilita aprendre-la. També ens indica de quin àlbum musical està copiada i podem comprar-lo.



Three bears rap
Three bears, three bears,
Walking through the forest
You'd better go home now
ready or not…

Three bears, he bear,
Baby and a she bear,
Going for a walk because the
porridge was hot….

Three bears, three bears…

Three bears, three bears…

G-r-o-w-l

I ja sabeu que el ritme, com les bones paraules, entren pel cos, així que a més de cantar anem a ballar tots junts. Acompanyeu-me!