12.12.12

Exposició, a la Biblioteca de Cocentaina, de Llibres Infantils i Juvenils per a regalar: Nadal 2012


Us invitem a tots i totes, sobre tots als pares amb els xiquets i xiquetes a visitar l'Exposició de Llibres Infantils i Juvenils que hi ha a la Biblioteca de Cocentaina. Són llibres que ens han deixat a la Biblioteca SS.MM. Melcior, Gaspar i Baltasar i el Pare Noel perquè diuen que és molt important demanar-se llibres per a regal aquests nadals. També ens han comentat aquests personatges reials que com que no surten llibres a la publicitat de les televisions... els xiquets i xiqueten no se'n demanen.

Són tots llibres que han anat editant-se al llarg de 2012 i que estan seleccionats i agrupats per bandes d'edat, des de 2 anys fins a 18 anys. Inclou un apartat especial per a pares i un altre de poesia infantil i juvenil.

Si esteu prop de Cocentaina no se la perdeu! Es pot visitar des del passat dia 10 de desembre fins el pròxim dia 21 inclussive, en horari de biblioteca: de dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30 i de 16 a 20 hores i el dissabte de 10 a 13 hores.

Tenim també una carta especial per a que s'anoteu els llibres que més us agraden i els fiqueu dins de la vostra carta al Reis Mags.

A què espereu! Veniu a la Biblioteca de Cocentaina: mireu, trieu i regaleu llibres aquests Nadals. 

En Nadal, al menys un llibre de regal,
millor si són dos.

Us esperem!!!



Make your own photo slideshow at Animoto.