1.6.12

28 poesías en azul: llibre de poesia infantil amb CD


Comencem nou mes i juny és especial, doncs obri la porta a l'estiu i a les vacances escolars. Volem que aquest estiu es llisca molta poesia, així que anirem penjant diferents novetats editorials, llibres de poesia infantil i juvenil, per a que prengueu bona nota i tingueu un molt bon estiu poètic i lector.

El primer d'aquests llibres és 28 poesías en azul, d'Amanda Lemos i amb il·lustracions de Melisa Holm, editat per Idampa. El llibre s'acompanya d'un CD.

Mitjançant 28 estrofes, universals i molt conegudes, podem gaudir de la transformació del color blau i els seus diversos significats. Els poemes xuclen el color blau de la Terra, del Nil, dels blues, dels bitllets de 20 euros... però a més en queda claríssim que no hi ha sang de color blau, ni existeix aquest color en les dàlies. I és que el color blau, color fred, té moltíssimes tonalitats i si damunt el mesclem amb el roig o el verd...

Un llibre de poesia interessant, que ens ofereix una mostra representativa del tipus d'estrofes variades i tot al voltant del color... el color blau, el preciós blau del color del cel en estiu.