29.11.11

Tic tac: libro disco de canciones infantiles en gallego




Tic Tac és un llibre-disc de Kalandraka , interpretat per Pablo Díaz, amb il·lustracions de Marc Taeger i colaboracions musicals: Xabier Díaz, Guadi Gallego, Carmen Rey, Route... Compta també amb les aportacions de Santiago Auserón i de Xurxo Souto al próleg i al epíleg, respectivament. El llibre i les cançons estan en gallec i us l'aconsellem tan si en sabeu com si no.

Tic tac combina música i il·lustració per a un públic infantil a partir de tres anys d'edat. Es tracta d'una obra per a veure, escoltar i cantar, tant amb la família com a l'escola, com a complement de les classes de Educació Musical. Són 16 cançons, algunes d'elles conegudes, altres no. També hi han cançons de bressol.

Les magnífiques, sorprenents i suggerents il·lustracions de Marc Taeger fan que gaudim del llibre doblement. Molt recomanable.

Inclou: A choiva, O reloxo de Alberte, Un vello, O traxe de metall, A cunca, Imos contar un conto, O corocodilo, No mar. Son un trasno, O reiseñor, Rock do porco celta, O moucho chosco, Un dous tres, O jai jai, Arrolo... Tot amanit amb música pop, rock, tradicional gallega i moltes més. Està produït per Merlo branco.