27.11.11

Los Meagrada: llibre de poesia infantil


Los Meagrada és un llibre que a primera vista sembla un conte, però quan el llegim se n'adonem que en realitat està escrit d'una forma força original i que trobem molt poc en els llibres de poesia infantil: micropoemes.

Està escrit per Álvaro Fierro i Gracia Iglesias, amb unes molt simpàtiques i originals il·lustracions de  Susana Rosique, editat per Bornova. Estem davant d'un llibre de poesia infantil adreçat als prelectors o primers lectors. És un llibre que respira esperit positiu per tot arreu, molt d'optimisme i alegria. Els Meagrada són uns extraterrestres que aterren als nostre planeta i es meravellen de tot allò que trobem. És un àlbum il·lustrat que ens ajuda a prendre conciència del món que ens envolta de les meravelles que tenim, de vegades tan prop de nosaltres que no se n'adonem. Tot depen dels ulls en que mirem i cal tenir lels ulls ben oberts per a descobrir cada dia noves meravelles (tan els menuts com els grans).

Me agrada que los murciélagos defiendan su punto de vista


Un text poètic senzill i profund, amb molta plasticitat, amanit amb unes il·lustracions molt expressives. Un llibre original i bonic, molt recomanable per a començar a endinsar-se en la poesia. M'agraden aquests Meagrada.



7 comentaris:

biblioabrazo ha dit...

!Qué bonito! Y cuántas ideas se me ocurren hacer con esta idea.
Gracias ;)

Ana Nebreda

Marian ha dit...

Me encanta. Y verdaderamente se pueden hacer muchas cosas en clase con esta idea ;)

Unknown ha dit...

Quina preciositat! Gràcies per compartir material tan útil i bonic!

Nury ruri ha dit...

Tiene una pinta estupendísima. Precioso tanto lo que cuenta como las ilustraciones que se pueden ver. Gracias por compartirlo. Saludos

Sàlvia ha dit...

Es un divertido y poético libro, ideal para fomentar la imaginación a los peques y empezar su inmersión poética. Muy recomendable.

Besadetes a totes i bon diumenge

susanarosique ha dit...

¡Muchas gracias por la reseña! "Me agrada" que os haya agradado. Estamos intentando publicarlo también en catalán, aunque de momento no se ha cerrado ningún acuerdo... Un saludo, enhorabuena por el blog, y Bon Nadal! S.

Gracia Iglesias ha dit...

Muchas gracias por la cariñosa reseña y enhorabuena por este blog fantástico. Un afectuoso saludo.