3.8.10

Minillibres per a l'estiu: fomentar la lectura i escriptura de poesia en l'estiu


Comencem un nou mes, dies vacacionals per a quasi tothom. Viatges, excursions, banys, jocs, revetlles i un llarg etcètera. I no podem oblidar-se de llegir. Els llibres ens acompanyaran allà on anem. Tampoc ens oblidarem d'escriure. Ara que tenim temps de reposar les idees, després del que hem estat llegint tot l'any, podem passar a escriure.

Des de la Biblioteca de Cocentaina hem pensat que res millor que crear els vostres propis llibres, millor dit, llibrets o minillibres. A cadascun dels usuaris infantils que han passat aquest estiu per la biblioteca se'ls ha regalat un minillibret que pot tenir moltes i diferents utilitats. Per exemple, copiar amb lletra menuda els poemes que més ens agraden de tots els llegits a l'estiu; escriure les nostres creacions poètiques, anotar els llibres llegits a manera de diari de lectures... 

Una activitat senzilla per anar llegint i escrivint poesia aquest estiu. Què us sembla? Esperem, en tornar de vacances, anar mirant tots aquests llibrets i el seu interessant contingut.




1 comentari:

Stel.la ha dit...

m´agrada mooolt aquesta iniciativa!
Endavant!