30.5.08

Los animales de la lluvia, presentació del llibre de Pedro Villar

Los animales de la lluvia, de Pedro Villar i amb il·lustracions de Miguel Ángel Díez, publicat per Dialogo. Una història rimada i amb humor de les aventures i desventures de Noé i els seus animals.

Ahir es va presentar públicament el nou llibre de Pedro Villar, gran poeta i amic. Li agraïm públicament la invitació per a poder assistir a l'acte, però les tasques bibliotecàries no ens ho van permetre, una autèntica llàstima (però estavem "in anima").
Sempre és un plaer donar la benvinguda a un nou llibre de poesia infantil. En realitat, és tota una festa en la que gaudim menuts i adults. No tenim el llibre però estem segures de la seua qualitat, poètica i il·lustrativa, doncs el currículim dels autors i de l'editorial és una excel·lent assegurança. Felicitem als autors, especialment a Pedro. Podeu veure l'acte de presentació del llibre al seu magnífic blog, Cuaderno de apuntes.
Aprofitem per a invitar a Pedro a que presente el llibre en la Biblioteca de Cocentaina. Seria tot un plaer per a nosaltres i els seus usuaris!
Podeu llegir alguns poemes d'aquest llibre punxant ací. Prompte us farem un comentari més ampli del llibre una vegada llegit.
Felicitats, Pedro! Et desitgem que els teus versos s'enlairen per tots els continents donant culleradetes de poesia a tots els xiquets i xiquetes.

2 comentaris:

Xavi i Noe ha dit...

Sempre és una bona noticia veure com es publiquen noves obres de poesia per a nens i aquesta fa molt bona pinta!

Gràcies per la recomenació i molta sort per l'autor i l'il·lustrador!

Pedro Villar Sánchez ha dit...

Moltísimes gràcies Noemí i Salvia.
Será todo un placer presentar el libro en la biblioteca de Cocentaina. Sólo hace falta proponer una fecha e iré encantado.
También deciros que Diálogo Infantil ha editado la versión "Els animals de la pluja" realizada por un gran poeta y traductor, Marc Granell. Un fort abraç