22.5.08

Cançons de l'oratge, de Dani Miquel

El clima està tornant-se boig: que si ara plou, que si surt el sol, que si bufa el vent, que si ara bufa el vent i plou i als cins minuts surt el sol... El canvi climàtic?
No, no anem a parlar d'aquestes qüestions tan problemàtiques. Us volem recomanar un llibre, aprofitant aquest oratge primaveral tan estrany, que està recient publicat per l'editorial Bullent: Cançons de l'oratge.

Resulta ben curiós el nostre caràcter. Cantem quan plou i cantem quan fa sol... sempre cantem. Doncs en aquest llibre podem trobar aquestes cançonetes infantils, cantades per Dani Miquel i il·lustrades per Pau Valls.

El llibre va adreçat als primers lectors i està en lletra majúscula. Cadascuna de les cançonetes s'acompanya de la partitura.

L'obra pertany a la col·lecció Contem i Cantem, que té per objectiu iniciar els més menuts en la lectura amb lletra majúscula a partir de cançons populars del País Valencià. Els quatre llibres anteriors estan cantats per Paco Muñoz i els seus títols són: La masereta, Els colors, Caragol i La nit de Nadal. Una col·lecció molt interessant i atractiva il·lustrativament que us recomanem.

Plou i fa sol

les bruixes es pentinen;

plou i fa sol;

les bruixes porten dol.

Plou i fa sol,

les bruixes es pentinen;

plou i fa sol,

les bruixes fan un ou.