13.7.07

Un bloc especialitzat en el poeta Miguel Hernández

L'últim viatge (maleta i espardenyes de Miguel Hernández, conservades en la casa-museu del poeta a Oriola). Foto de Toni Bra.

La Biblioteca Pública de l'Estat d'Oriola acaba d'encetar la publicació d'un bloc específic sobre Miguel Hernández, el gran poeta oriolà. El títol del bloc és: El pez más viejo del río. A la biblioteca d'Oriola hi ha un fons bibliogràfic importantíssim sobre el poeta, a més de recursos digitals. És una bona manera de mantenir-se informat sobre tot allò que succeïx al voltant de la figura de tant insigne poeta. Us recomanem, també, que visiteu la web de la Fundación Cultural Miguel Hernández, amb molta, diversificada i bona informació sobre Miguel Hernández , la seua poesia, exposicions, estudis,...

Ens pareix molt bona idea, doncs cal que les biblioteques s'actualitzen al ritme de les noves tecnologies i aixi difondre a més gent i d'una manera més fàcil els seus fons bibliogràfic. Els donem la benvinguda al món blocaire. Però... no deixen fer comentaris al bloc. Per què?