20.7.07

Cançons de platja per a pintar: cançons infantils per a l'estiu

I continuem amb més cançons infantils. L'editorial Bellaterra Música té una bona col·lecció de cançons per escoltar, cantar, jugar i pintar: molt completa, acurada, ben enquadernada i amb bon sò. Els llibres estan en català i castellà. Avui, ja que estem en ple estiu, us volem presentar Cançons de plaja per a pintar.

Cançons de platja per a quan arriba el bon temps. Melodies que inviten a jugar amb l’aigua, contar petxines, anar en vaixell i un munt de coses més, tot de la mà d’especilistes del musical amb dibuixos per a pintar i fer manualitats.Les cançons: Xip xap tots a l'aigua!, Una petxina tinc, Peix peixet, El Vaixell, Si la barqueta es tomba, Mariners, El Papa de la Pepa, Pupu. Aprofitem l'estança a la vora de la mar per a introduir la poesia a través de les cançons infantils.

També, és ideal per aquestes vacances el llibre Cançons per pintar i fer l'indi, amb cançons com John Brown, Epo e tai ta , La Fiesta, El meu capell té tre plomes, Eram sam sam, Oh Susanna, La xocolata, Un Yankee, Les ampolles, La Cavalleria.
Amb aquests llibres i CDs. ben segurs que ho passareu "superguaï" els grans amb els menuts.