23.5.07

El corb, bloc de poesia contemporània

Llegim a Vilaweb que l'escriptor Rafael Vallbona, periodista i escriptor, ha obert un bloc de poesia on també incorpora lletres de cançons. El Corb, subtitolat com ha "Revista de poesia contemporània". Vallbona ens ofereix poemes inèdits de poetes vius, d'aquí i d'arreu. Perquè amb l'arribada d'internet hem superat l'estadi absurd del paper imprès... difondre la poesia contemporània posant-la a l’abast lliure dels lectors, i demanar-ne d’ells el compromís de donar el seu parer rigorós i franc.

Podem trobar al bloc poemes inèdits d'Àngel Gregori, de Carles Duarte i d'ell mateix. També lletres de cançons de Josep Thió, ex-membre de Sopa de Cabra, del disc 5.000 nits -al disc no s'han repodruït les lletres i ara tenim l'oportunitat de llegir-les-.
Una bona manera de de fomentar la poesia d'avui, en la nostra llengua, aprofitan les NT. Un lloc que estic segura interessarà als joves de totes les edats i una forma de que els professors estiguen a la "guai" del que està escrivint-se a l'actualitat i difondre-ho entre els alumnes. Cal que a les aules es llisga poesia clàssica i actual.
Des d'aquest raconet poètic li donem la benvinguda al espai ciberpoètic.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per les vostres paraules d'escalf i ànim. Espero poder estrenyer lligams i col·laborar amb vosaltres un cop tingui El Corb una mica més arrencat.
De moment us poso el link.
Salut i sort